TERMENI SI CONDITII

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website sau a serviciilor sale.

UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT.

Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website.

fisapostului.com contine Fise de post.

Fisele de post si informatiile furnizate de acest site sunt de tipul "asa cum sunt", fara a se garanta in nici un fel aplicarea acestui continut in activitatea dumneavoastra. Aceste fise de post sunt extrase din literatura de specialitate, din surse legislative si de la firme de audit si de contabilitate cu care colaboram.

Fisele de post reprezinta opinia noastra si a colaboratorilor, fara a reprezenta TEMEI LEGAL in aplicarea acestora in activitatea dumneavoastra.

Fisele de post prezentate pe site-ul fisapostului.com, au caracter educativ.

Solicitarea de fise de post noi nu reprezinta o obligatie contractuala pentru Extenso Invest, aceasta putand decide care fise de post noi vor fi postate.
           
Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.

Atunci cand o fisa nu este disponibila in momentul accesarii site-ului de catre un utilizator, ea va fi postata in maxim 24 ore.

Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.fisapostului.com, denumit in continuare in acest document fisapostului.com, este un produs al S.C. Extenso Invest S.R.L. (denumit in continuare in acest document Extenso Invest).

Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin Extenso Invest, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.

Echipa fisapostului.com face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, fisapostului.com si Extenso Invest nu pot garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului fisapostului.com sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu fisapostului.com.

Extenso Invest si fisapostului.com nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. fisapostului.com si Extenso Invest nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de fisapostului.com.

Extenso Invest si fisapostului.com nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei de pe fisapostului.com sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre sau sub controlul Extenso Invest sau fisapostului.com.

Fiecare utilizator al fisapostului.com este de acord ca, la cererea Extenso Invest, sa exonereze de raspundere fisapostului.com si Extenso Invest pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca fisapostului.com si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul fisapostului.com au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre Extenso Invest prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a Extenso Invest.

Continutul si designul fisapostului.com, precum si orice alt material avand legatura cu fisapostului.com trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin Extenso Invest si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului fisapostului.com fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea Extenso Invest. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui fisapostului.com sau Extenso Invest sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele fisapostului.com sau Extenso Invest fara aprobarea scrisa prealabila a Extenso Invest.

Orice persoana fizica sau juridica poate contacta fisapostului.com si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare.

Trimitand orice informatie sau material catre fisapostului.com sau Extenso Invest, recunoasteti Extenso Invest dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. Extenso Invest si fisapostului.com nu isi asuma nici o responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.

Utilizarea continutului fisapostului.com.
Este interzisa utilizarea fisapostului.com si a serviciilor si produselor oferite sau comercializate prin intermediul fisapostului.com in modalitati sau pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document. Fiecare utilizator al fisapostului.com accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie nici una din informatiile prezentate prin intermediul fisapostului.com intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru fisapostului.com.

 

Este interzisa copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a fisapostului.com, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.

Continutul fisapostului.com poate fi vizualizat numai pentru folosinta personala a utilizatorului website-ului, lipsita de intentie comerciala. Dreptul de utilizare a fisapostului.com.

a) este individual (apartine numai utilizatorului care acceseaza fisapostului.com si nu poate fi transmis in nici un fel unei alte persoane) si ne-exclusiv.
b) permite obtinerea anumitor materiale realizate de catre Extenso Invest si fisapostului.com si publicate prin intermediul fisapostului.com sub forma de documente tiparite sau sub alte forme stabilite de Extenso Invest si fisapostului.com. Este interzisa comercializarea sub orice forma a acestor materiale.
c) nu permite reproducerea, modificarea sau afisarea precum si participarea la transferul, multiplicarea sau vanzarea de materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea sub orice forma, in intregime sau partiala, a continutului fisapostului.com. Fac exceptie cazurile in care Extenso Invest acorda unui beneficiar nominalizat, in scris si in anumite conditii expres precizate, un drept explicit in acest sens. Pentru a solicita un astfel de drept, contactati Extenso Invest.
Este interzisa redistribuirea sau publicarea informatiilor si documentelor prezentate in cadrul fisapostului.com sau sub numele fisapostului.com fara acceptul scris prealabil al Extenso Invest, indiferent de instrumentele prin intermediul carora se realizeaza distribuirea (radio, televiziune, presa scrisa, retele de calculatoare, afisarea in cadrul altor pagini web). Este interzisa utilizarea fisapostului.com si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru crearea unei baze de date. Este interzisa utilizarea fisapostului.com si a informatiilor oferite prin intermediul sau pentru a imbunatati calitatea altor informatii vandute sau oferite de un utilizator al fisapostului.com catre terte parti.

Este interzisa utilizarea numelui fisapostului.com si a Extenso Invest precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul fisapostului.com in orice mod care creeaza in mod eronat impresia ca exista o legatura directa intre persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si proprietarii, administratorii sau angajatii Extenso Invest sau fisapostului.com. Orice alta situatie neprecizata aici necesita consultarea si acordul prealabil al Extenso Invest.

Persoanele fizice sau juridice responsabile de incalcarea prevederilor din prezentul document vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, S.C. Extenso Invest S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de servicii pe internet.

Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. Extenso Invest S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. Extenso Invest S.R.L., str. Drobeta nr. 10, bl. R14, sc. D, ap. 9, Iasi, cod postal 700417.

fisapostului.com poate transmite parti din continutul sau prin buletine informative transmise prin intermediul postei electronice (e-mail). Utilizarea informatiilor transmise prin intermediul buletinelor informative se va realiza in concordanta cu prevederile prezentului document.

Respectarea procedurii de abonare la buletinele informative al fisapostului.com echivaleaza cu acceptarea explicita a dreptului Extenso Invest si/sau a operatorilor sai de marketing direct de a pastra, prelucra si utiliza datele furnizate in momentul abonarii n conditiile Legii 6772001.

Prin abonarea la buletinele informative al fisapostului.com sunteti de acord sa fiti inclusi in baza de date a Extenso Invest si sa primiti ocazional informatii promotionale prin e-mail sau posta. Membrii inscrisi in baza de date certifica faptul ca isi cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Extenso Invest poate detine informatii despre Dumneavoastra, oferite de Dumneavoastra printr-un formular de inregistrare. Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon etc.

Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii si promovarii serviciilor si/sau produselor fisapostului.com si ale Extenso Invest, cum ar fi procesarea cererilor Dumneavoastra; oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra; facturare; solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra; contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin posta, e-mail sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale fisapostului.com si ale Extenso Invest; inregistrarea informatiilor despre Dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si/sau a altor beneficii.

Ca parte a procesului de inregistrare necesar pentru obtinerea accesului la anumite portiuni ale fisapostului.com, utilizatorul trebuie sa-si aleaga un set de informatii de accesare (Nume de utilizator si e-mail).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internet-ului nu poate fi garantata a fi absolut sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor fisapostului.com si Extenso Invest de a proteja informatiile furnizate de abonati, nu poate fi asigurata sau garantata securitatea totala a informatiilor transmise de abonati catre fisapostului.com, catre si de la serviciile online sau produsele accesibile din fisapostului.com. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul risc al utilizatorului.

Extenso Invest isi rezerva dreptul de a modifica, adauga, suspenda sau sterge portiuni ale continutului fisapostului.com sau de a schimba specificatiile tehnice legate de utilizarea fisapostului.com in orice moment. De asemenea, Extenso Invest isi rezerva dreptul de a restrictiona, temporar sau permanent, accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al fisapostului.com.

Prezentul document poate fi modificat in orice moment, fara o notificare a utilizatorilor fisapostului.com. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor de Utilizare poate fi accesata in documentul publicat in aceasta pagina.

fisapostului.com este un serviciu activ non-stop (24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana). fisapostului.com poate suferi intreruperi temporare ale functionarii in scopul realizarii de activitati de intretinere.

Extenso Invest nu poate fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de catre fisapostului.com sau de catre publicatiile aparute in legatura directa cu fisapostului.com, daca intarzierea sau eroarea a rezultat direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa sau Extenso Invest. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat de catre Extenso Invest, functionarea defectuoasa sau oprirea serverelor pe care este postat fisapostului.com, lipsa functionarii conexiunii la Internet, actiunea virusilor informatici, accesul neautorizat in sistemele fisapostului.com, erorile de operare, greva etc.

Extenso Invest urmareste permanent sa ofere informatii actualizate si corecte. In cazul aparitiei oricaror erori de aceasta natura, utilizatorii sunt invitati sa anunte un reprezentant al fisapostului.com, care va verifica in cel mai scurt timp posibil situatia semnalata si va opera eventualele corectii necesare. In acest scop va invitam sa utilizati.

In interiorul continutului fisapostului.com pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Extenso Invest nu este responsabil in nici o masura pentru continutul acestor mesaje publicitare. De asemenea, Extenso Invest nu este responsabil pentru continutul paginilor web la care se face trimitere din continutul fisapostului.com.

Orice notificare oficiala catre fisapostului.com sau Extenso Invest trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei la adresa afisata in pagina de contact.

Orice alta modalitate de contact are caracter neoficial si va fi considerata ca avand doar un rol de informare generala.

Drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document pentru fisapostului.com si Extenso Invest, pe de o parte, si fiecare utilizator al fisapostului.com, pe de alta parte, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite ca nu se incadreaza in prevederile legale in vigoare sau ca nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate in masura maxima posibila, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor ramane in vigoare.

TOP FISE DESCARCATE

ULTIMELE FISE ADAUGATE